Magazín

Souboj geniálních houslistek: Vanessa Mae, nebo Lindsey Stirling?

V dnešním souboji se proti sobě postaví dvě houslistky světového formátu, Vanessa Mae a Lindsey Stirling, které jsou schopny zahrát na tento hudební nástroj takřka vše. Líbí se vám jejich hudba? A kterou posloucháte raději?
Magazín

Písničkář Honza Roušar vydal ke svým čtyřicátinám nové album. Pokřtil jej legendární hudebník a textař Ivan Hlas

Po sedmi letech vydal Honza Roušar nové album „Zapět dvanáct“, tentokrát s českými texty Václava Tobrmana v aranžích Jirky Vidasova. Kromě mnoha vzácných hostů jej v pondělí v Malostranské besedě slavnostně pokřtil také legendární český muzikant a textař Ivan Hlas. 
Magazín

Orlando Bloom, miláček žen a dívek po celém světě slaví narozeniny

Britský herec Orlando Bloom, který právě dnes slaví své 45. narozeniny, si za svůj život zahrál spoustu významných rolí. Mezi ty nejvýznamnější, které jej katapultovaly na vrchol slávy patří postava Legolase v trilogiích Pán Prstenů a Hobit. Jako Willa Turnera jej znají fanoušci filmové série Piráti z Karibiku. Ve filmu Trója zase ztvárnil prince Parida, který byl příčinou Trojské války. Chcete se o této hollywoodské superstár dozvědět více, přečtěte si celou Orlandovu biografii.
Magazín

Taylor Swift slaví své 32. narozeniny. Posloucháte její písně?

Krásná zpěvačka a kytaristka Taylor Swift právě dnes slaví své 32. narozeniny. Při této příležitosti vám nabízíme nejpodrobnější a nejkompletnější životopis na českém internetu. Zjistěte, jak dosáhla svého úspěchu a inspirujte se jejím životem.
Magazín

Sexuální symbol MADONNA, slaví narozeniny. Víte kolik?

Královna moderní hudby a bulváru, populární americká zpěvačka, jejíž popularita neklesá, slaví dnes své 63. narozeniny. Madonna má stále spoustu fanoušků po celém světě. Připravili jsme průřez její kariérou a vybrali jsme 5 videoklipů, které jsou podle nás ty TOP. Na konci článku můžete také zahlasovat pro svůj oblíbený klip od této populární zpěvačky.
Magazín

Chris Hemsworth, nebo Sam Worthington? Který z australských herců je více "in"?

Dnes se proti sobě postaví dva herci, které kromě úspěšné herecké kariéry spojuje také to, že oba pochází z Austrálie. Kterému z nich více fandíte, a který je vám sympatičtější? Chris Hemsworth, představitel Thora a člen superhrdinského týmu Avengers, nebo Sam Worthington, jehož na výslunní katapultovala role Jaka Sullyho v Cameronově Avataru? Vyjádřete se v anketě!
Magazín

Jak geniální vizionář Elon Musk mění svět

Elon Musk, jehož geniální mozek stojí za úspěchem Tesly a SpaceX má i další, neuvěřitelné plány, které jsou na hraně science fiction. Chcete se dozvědět, jak tento vizionář začínal, jaké úspěchy má za sebou a co plánuje v blízké budoucnosti? Přečtěte si životní příběh člověka, který mění svět.
Magazín

Michelle Pfeiffer, nebo Kim Basinger? Která má více fanoušků?

Představujeme vám dvě známé herečky, které hrají ve spoustě skvělých filmů, a zajímá nás, kterou máte raději, a který film s těmito herečkami byste si nenechali ujít. Michelle Pfeiffer, nebo Kim Basinger? Která je vaší favoritkou? Vyjádřete se v anketě na konci článku.